EMMI Dohányzás Fókuszpont

Impresszum
Dohányzás Fókuszpont

Cím: H-1054 Budapest, Akadémia utca 3.

E-mail: tibor.demjen {kukac} gmail.com
Web: dohanyzasvisszaszoritasa.hu

A honlap a Dohányzás Fókuszpont felügyelete alatt működik.

Domain név tulajdonos: EMMI-NISZ

Szerkesztő: Demjén Tibor

Utolsó verzió bevezetésének időpontja: 2021.
Minden jog fenntartva 2021.

E honlap információi a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A szerkesztő fenntartja a jogot arra, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A másodközlésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló törvény (1999. évi LXXVI. tv.) megfelelő paragrafusainak. A szerkesztő kizárja felelősségét a honlapról linkkel kapcsolt további honlapok tartalmáért illetve megbízhatóságáért és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.

A honlap szerkesztői arra törekednek, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlap szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatok 1992. évi LXIII (Avtv) törvény előírásainak megfelelően kezeli a szerkesztőség.